<WEB DESIGN>

Развойна дейност

Ние можем да изготвим дизайна за Вашата интернет страница или платформа и да го превърнем във функционална и достъпна интернет среда, в която Вашите настоящи и потенциални клиенти и партньори да се срещнат с Вас и Вашите продукти.

Характерното за „Дизайнер България“ ЕООД при реализирането на нашите интернет страници, независимо от тяхната сложност, е това, че използваме чист код, а не готови CMS системи. Използваните алгоритми, написани на HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL и други съвременни езици и среди за разработка, гарантират оптимална работа и висока сигурност. Писането на чист код, има своя недостатък и това е по-високата цена на продукта от използването на готови CMS системи. Но този недостатък се компенсира от възможността за реализацията на всяка една ваша идея без необходимостта от поставянето й в рамки и граници. В допълнение ще получите функционалност и вид спрямо Вашите изисквания както за потребителската част на проекта, така и за административната, като това изключва допълнителния код, който натоварва интернет продуктите и никога не се ползва. Лесна поддръжка и обновяване на страницата при необходимост с нови функционалности от всеки програмист, който има познания по програмните езици, използвани за реализацията на интернет проекти, без нуждата от познаване на други продукти. Продуктите, писани на чист код, имат много по-дълъг живот от всички останали продукти, използващи готови системи за управление на съдържанието, заради липсата на необходимост на поддръжка от трета страна.


<WEBSITE>

УЕБ дизайн на интернет страници

Предлагаме изработка на персонални и корпоративни интернет страници, независимо от тематиката, сложността, броя на езиковите версии и начина на управление на съдържанието в тях. Съобразено с вашия бюджет и нужди, можем да ви предложим статични и динамични страници.

Можем да изработим за Вас:

  • личен сайт за хората, които искат да споделят своите интереси;
  • интернет страница тип „визитка“ – бюджетен вариант с основната информация за Вас, Вашия бизнес и Вашите продукти;
  • лендинг страница за промотиране на Ваш продукт или услуга;
  • страница тип „блог“, в който ще може лесно да споделяте текст, изображения и видео, изключително популярно решение за журналисти на свободна практика
  • страница тип „продуктов каталог“ за Вашите продукти, който лесно може да управлявате сами;
  • корпоративна страница, включваща всичко необходимо за представянето на един бизнес от информация за него, новини, продуктови каталози, форми за заявки, допитвания до клиенти и всичко останало, което Ви е необходимо;
  • медийни портали с новинарска част, календари за събития, фото и видео галерия, онлайн допитвания и други.
  • уеб страници, предлагащи различни онлайн игри и конкурси;
  • уеб портали, предлагащи определени услуги като трудови борси, страници за недвижими имоти, портали за продажба на автомобили, онлайн търгове и оказиони.

<ONLINE PLATFORM>

Надеждни онлайн платформи

„Дизайнер България“ ЕООД има разработена собствена платформа за управление на съдържанието, която включва различни модули и чрез тяхната комбинация се изграждат цялостни решения според нуждите на нашите клиенти.

Този продукт е подходящ за малки рекламни агенции, които не са специализирани в предлагането на интернет страници, но желаят да предложат на своите клиенти качествен продукт с поддръжка на конкурентна цена. Също е подходящ за клиенти, притежаващи различни по вид и структура компании, които искат да се обединят в една платформа и да се управляват от едно място. Както и медийни компании, предлагащи различни по вид информационни услуги чрез различни домейни, които да имат своя собствена единна система за реклама и статистика.

Тези решения се реализират чрез система за изграждане на уеб страници и подстраници през административен панел. Потребителят може да получи различни потребителски менюта и дизайн с различен достъп чрез домейни и поддомейни, определян от администратор. Различните видове дизайн се правят чрез отделни стилови файлове, а не чрез готови модули, което е гаранция за бърза производителност и неограничени възможности.

Възможното съдържание, генерирано от нашата система, може да е новинарски емисии по категории и подкатегории, продуктови страници, фирмени и каталози за различни по вид услуги, анкети, галерии и други, което могат да се добавят при заявка от клиента. Към този продукт може да се интегрират хибридни мобилни приложения на Android и iOS за по-добро мобилно изживяване както на потребителите, така и специално направени непубликувани мобилни приложения за администрация на информацията.

Този тип продукт се предлага само във вариант с споделен хостинг, VPS или нает сървър, според тежестта на проекта, предоставен от партньор на „Дизайнер България“ ЕООД и поддържан от „Дизайнер България“ ЕООД.


<ONLINE ERP>

Онлайн базирани ЕРП системи за малкия и среден бизнес

Нашите ЕРП системи се изграждат изцяло онлайн според потребностите на клиентите ни. В зависимост от обема дата, работните места и броя на клиентите определяме оптималната среда за пълна и безпроблемна функционалност, която да е икономически най-рентабилна за клиента като цена и поддръжка.

лед като сме определили хардуера необходими за функционирането на система, ние изграждаме всички необходими модули специално за клиента като визия и функционалност с приятна и лесна за работа среда. Тези модули включват системи за поръчка, фактуриране, файлови мениджъри, контактни форми с клиента, мейл маркетинг системи, автоматично генериране на плащания, управление доставки, масово обновяване на информация от външни файлове, системи за съобщения, счетоводни справки и анализи, пълна статистическа система за всички входящи и изходящи данни в системата, интернет страница и нейното администриране от клиента, пълен контрол над системата посредством различни нива административен достъп, с възможност за различни точки на достъп за потребители и администратори.


<SUPPORT>

Поддръжка на всички наши продукти

За всички наши продукти и услуги от наша страна осигуряваме техническа поддръжка 24/7, защото сме сигурни в нашите системи и продукти, тяхната сигурна и безпроблемна работа.

През годините сме доказали експресната си реакция на всеки възникнал казус независимо дали е бил следствие от услугите на нашите партньори или необходимост от нова функционалност към страниците и системите ни, като това винаги се е случило в изключително кратки срокове.

За това могат да свидетелстват нашите десетки доволни клиенти, с някои от които сме заедно над 15 години през различните етапи на нашето развитие.

Може да се възползвате от нашата поддръжка и за вашите интернет страници и системи от нас, което ще гарантира вашата сигурност и надеждност в интернет пространството. За поддръжка на продукти и услуги, които не са изработени от „Дизайнер България“ ЕООД, първо правим пълен анализ на системата Ви и изготвяме доклад, на база на който определяме нейните възможности и нашите услугите, които можем да ви предоставим.

Всички права запазени © "Дизайнер България" ЕООД / условия за ползване.