Награди от „Дизайнер България“ ЕООД

featured-image

Кампанията

Депозитната вендинг система е реализирана и се организира от Община Габрово. Системата включва вендинг автомати, намиращи се в на територията на град Габрово. След всяко предаване на опаковки, устройствата издават талон, с който потребителите събират точки, а точките се превръщат в награди.

Нашите награди, които предоставяме:

Талон за 20% отстъпза за изработката на интернет страница - 250 точки

Талонът може да се използва от 01.01.2023 г. до 30.06.2023 г. за еднократна отстъпка в размер на 20% при заявка за изработването на интернет страница отДизайнер България” ЕООД. Интернет страниците могат да бъдат персонални, онлайн каталози, страници с форми за заявки, корпоративни интернет страници, информационни портали и галерии, интернет платформи за управление на съдържанието и други. Талонът за отстъпка не може да се използва при изработката на страници от типа „онлайн магазин“.

Талонът за отстъпка не може да се комбинира с други талони за натрупване на отстъпката. Талонът може да се предоставя на други лица за използване. Талонът няма ограничение относно отстъпката спрямо бюджета на проекта.

За да използвате отстъпката е необходимо да направите запитване за оферта към “Дизайнер България” ЕООД. След получаването на офертата, Вие ще можете да използвате отстъпка от нея в размер на 20% след предоставяне на талона при сключване на договор за изработка относно заявения продукт.

Подложка за мишка - 100 точки

Чаша за чай и кафе - 200 точки