„Дизайнер България“ ЕООД е рекламна агенция, основана през януари 2016 година. Още през първите месеци от своето развитие, благодарение на опита на нейния основател, печели доверие и реализира проекти в различни браншови сфери за клиенти от цялата страна.

ДИЗАЙНЕР БЪЛГАРИЯ

Клиентите на рекламната агенция се увеличават през годините, а техният професионален профил става все по-разнообразен, и днес можем да се похвалим с клиенти от малки и големи компании с различна дейност, търговци на едро и дребно в сектора с директни продажби, финансови организации, такива заети в публичния сектор, частни и държавни обучителни учреждения, неправителствени организации и политически партии, както и рекламни агенции посредством „бизнес за бизнес“ решенията, които предлагаме.

Стартирала като агенция за дигитални услуги, „Дизайнер България“ ЕООД увеличава броя и вида на предлаганите от нея услуги и продукти, за да предложи на клиентите си максимално улеснение в реализирането на техните рекламни стратегии.

През годините оборудвахме фотостудио с възможност за заснемане на фотографски и видео рекламни и продуктови фотосесии, включително предавания на живо. Разполагаме с оборудване за печат на единични и малки тиражи печатни материали от различен тип до формат 46 х 33 см. Имаме възможност да брандираме сувенири и различни продукти за сублимация до 60 х 40 см посредством плоска и 3D вакуум-преси, а предлаганите от нас сувенири са десетки видове. Започнахме да предлагаме изработката на мобилни приложения, за да успеем да представим бизнеса на нашите клиенти през още по-голям брой рекламни канали. Предлагаме изработка на обемни несветещи букви за вътрешна и външна употреба с възможност за избор на цвят по RAL без ограничение и много други декоративни ефекти.

„Дизайнер България“ ЕООД през своето съществуване изгради доверие в своите партньори. Днес можем да Ви предложим и много артикули и услуги, които предлагат нашите колеги. Печат на големи тиражи рекламни материали от различен вид, управление на рекламни кампании посредством мрежа от стотици билборди, разположени в цялата страна, брандиране на пишещи средства на световноизвестни марки.

„Дизайнер България“ ЕООД, чрез своя основател, който е един от инициаторите и създателите на Асоциацията за дигитална външна реклама в България („АДВР България”) предлага решения за видеореклама и крос-медия рекламни кампании на десетки видеостени, разположени на територията на цялата страна. „Дизайнер България“ ЕООД прекратява своето членство в организацията през 2023 г., но продължава да разработва и предлага интерактивни решения за реклама на видеостени, софтуер за управление на кампании и крос-медия решения.

Няма да спрем до тук! Поставили сме си високи цели – да продължим да разширяваме нашите услуги, да повишаваме непрекъснато качеството на нашите продукти и да развиваме собствените си проекти и продукти, които да предлагаме на своите клиенти и партньори. С това се надяваме да печелим доверие в нови клиенти, които да израстват успоредно с нас.

„Дизайнер България“ ЕООД от 2021 година като част от своята дейност ще започне да предлага про боно услуги в областта на уеб дизайна. Може да научите повече тук...

Дизайнер България е запазена търговска марка на „Дизайнер България“ ЕООД, вписана в патентния регистър на Република България под Рег. № 108535. Нейното използване без писменото разрешение на „Дизайнер България“ ЕООД е недопустимо и при наличие на злоупотреби те ще бъдат третирани като нарушение на законодателството на Република България.